Lees wat anderen vonden van Ai Lien als Counselor:

" Heel fijn en open! Het was best een drempel voor mij om mij aan te melden en de eerste twee gesprekken dacht ik nog best veel na over hoe ik mij moest opstellen, maar dat was daarna gelukkig weg. Ik had het gevoel alles bij jou kwijt te kunnen zonder bang te hoeven zijn voor een oordeel. Wat ik ook nog weet was hoe fijn de erkenning vanaf het begin was: "dat is niet niets om mee te maken". Dat voelde echt als een opluchting, want ik was eerst bang om me aan te stellen  " - Anisa, young professional-


" Ik heb de sessies als heel fijn ervaren. Ik heb trauma’s waar ik nooit over heb gepraat een plekje kunnen geven door Ai Lien’s luisterend oor en waardevolle advies.  Wat ik vooral prettig vond is dat het advies dat werd gegeven niet altijd verbonden was aan de Islam. Daarnaast vond ik het heel fijn dat ik totaal geen judgement tijdens de sessies heb ervaren." - Student-


"De manier waarop je je vragen stelt, maakt dat ik tot nieuwe inzichten kom, waardoor ik nieuwe uitdagingen kreeg om hiermee aan de slag te gaan. Door de tijd die je me geeft in de gesprekken, kan ik rustig nadenken over je vraag. Daarnaast vind ik het fijn dat ik de ruimte krijg om de gesprekken te sturen naar aanleiding van mijn ingebrachte hulpvraag. Hetgeen ik ook prettig heb ervaren is je flexibele houding. In het begin van dit traject vond ik het belangrijk om de eerste sessie fysiek te doen ondanks de tijd waarin we leven (covid-19). Je hebt in deze behoefte voorzien, zonder de RIVM maatregelen uit het oog te verliezen.  " - Ikram, docente & moeder-


" Ik heb de sessies als heel prettig ervaren, voornamelijk vanwege de Islamitische achtergrond. Ik hoefde geen uitleg te geven waarom ik me voel zoals ik me voel en waarom ik doe zoals ik doe. Ik vond het prettig dat Ai Lien vragen stelde en me hielp naar antwoorden te zoeken. Ook heb ik echt wat gehad aan de concrete tools uit de Islaam die ze me gaf.  " - Latifa, young professional-


" Ik voel mij op mijn gemak bij Ai Lien waardoor ik het gevoel krijg dat ik me open en kwetsbaar kan opstellen. Dat helpt mij enorm om tot de kern van zaken te komen. Het is fijn om met iemand te kunnen spreken over de dingen die als het ware door mijn hoofd spoken. Zo krijg ik de kans om het allemaal een plek te geven." - Naima, young professional-


"Ik vind Ai Lien een fijne persoon (gewoon puur gevoelsmatig al) en daarbij is de begeleiding voor mij ook echt passend. Je weet uit mijn 'gepraat' altijd de belangrijke dingen te filteren. Het zij om ermee aan de slag te gaan, of juist om even te beseffen wat er al goed gaat. Je weet altijd precies wat er nodig is en ik heb echt ontzettend veel geleerd! " - S, moeder, zzp-er


"Zeer interessante, rustgevende en leerzame gesprekken. Ma sha Allah een goede mix tussen Islaam en psychologie. De gesprekken hebben mij geholpen met mijn emotionele buien. De praktische tips helpen mij met de hedendaagse uitdagingen en het loslaten en accepteren wat er in het verleden is gebeurd." - Nora, young professional


"Ai Lien liet mij zien dat ik last had van 'krommunicatie' en dat dat iets puur menselijks is. Door duidelijker ja en nee te leren zeggen, begreep mijn omgeving mij beter. Ai Lien geeft je de rust om even afstand te nemen en uit je emotie te stappen. Een heerlijk gevoel." Irene, moeder & zzp-er

De sessie waren zeer verhelderd en leerzaam ma sha Allah een eye-opener. U heeft mij geholpen met mijn emotionele schommelingen, en u heeft mij geleerd hoe ik de schommelingen kan aanpakken met tips en tricks. De positieve ontwikkelen waren meteen door mijzelf en de mensen om mij heen te merken. " -Nura, moeder, student-

"Ten tijde van nood, onzekerheid en frustratie wist Ai Lien me er doorheen te slepen en weer met zin uit te kijken naar het leven. Dit deed ze door aandachtig te luisteren, samen met mij te sparren over destructieve copingmechanismen en mijn struikelblokken aan te kaarten zonder te oordelen. Ai Lien wees me in de goede richting en hielp me structuur aan te brengen in mijn gedachten, waardoor niet de negatieve, maar de positieve de boventoon voeren. Met haar inzichten en expertise liet ze mij hoop en moed inzien om mijn perspectief op het leven te veranderen. En dat zal ik nooit vergeten." -Fitria, moeder, young professional -

"Ruim een jaar geleden merkte ik dat er iets niet goed ging, maar kon mijn vinger er niet op leggen; ik was zo druk met werk, privé en nevenactiviteiten! Die gaven mij voldoening maar ook een hoop onrust. Ai Lien hielp mij de kluwen te ontwarren en maakte de onderliggende patronen inzichtelijk. Zo kon ik keuzes maken, prioriteiten stellen en dingen los laten die onrust veroorzaakten. Ik heb er tot op de dag van vandaag profijt van!" - Asma, moeder, zzp-er -

" Ik vond het fijn om dingen bij Ai Lien te verwerken en te leren los te laten. Als ik terugval in mijn angst, dan denk ik aan de methode die ze mij geleerd heeft. Dat voelt fijn. Dan gaat het alhamdoulillah weer de goede kant op. Dank je wel hiervoor!" - Fatima, moeder, student, vrijwilliger