Wat kost het?

De kosten voor het eerste gesprek zijn €59,- voor 60 minuten. Een vervolggesprek kost €69,- per 60 minuten. Ook kan je kiezen voor een verlengde sessie van 75 minuten. Deze  kost €79,-.  Na ieder gesprek ontvang je een factuur die je contant of met pin betaalt. Met je factuur kun je naar je zorgverzekeraar stappen als je aanvullend verzekerd bent. Voor counseling is geen doorverwijzing nodig. Counseling gaat niet af van je eigen risico.

Aanvullende verzekering 

Ik ben lid van De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en de koepelorganisatie RBCZ.  Dat betekent dat mijn gesprekken (deels) vergoed kunnen worden door je aanvullende verzekering. Het is altijd verstandig om je polis of zorgverzekeraar te raadplegen voordat je aan de gesprekken begint, om verrassingen achteraf te voorkomen. Voor meer informatie over voorwaarden in 2020 klik op de onderstaande link:

zorgwijzer.nl

de-nfg.nl

Werkgever vergoed

Als je hulpvraag werk gerelateerd is, informeer dan bij je werkgever.  Werkgevers bieden vaak financiële mogelijkheden om jouw counselingsessies te vergoeden in het kader van persoonsontwikkeling, ziekte preventie of re-integratie. Voor bedrijfstrajecten geldt een tarief van €89,- excl. btw per gesprek van 60 minuten. Je werkgever kan hierover contact met mij opnemen.

Heb je geen aanvullende verzekering en ben je ondernemer?
Als je ondernemer bent en je klachten zijn werkgerelateerd, dan zijn de kosten voor psychosociale gesprekken fiscaal aftrekbaar.

Aangepast tarief
Wil je graag in aanmerking komen voor aangepast tarief omdat jouw financiën niet toereikend zijn? Neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie.