Wat kost het?

 Online consulten en wandelconsulten mogelijk
KvK 62425862
AGB code zorgverlener 90107832
AGB code praktijk 90066907 

 De kosten per gesprek zijn €75,- voor 60 minuten.
Een verlengde sessie kost €85,- en duurt 75 minuten.
Na ieder gesprek ontvang je een factuur die je contant of met pin betaalt. 

 Met de factuur kun je naar je zorgverzekeraar stappen als je aanvullend verzekerd bent voor Alternatieve geneeswijze. Dan kan je een deel van de gesprekskosten terug krijgen. Je hebt dus altijd een eigen bijdrage per gesprek. Voor counseling is geen doorverwijzing nodig. Counseling gaat niet af van je eigen risico.

Aanvullende verzekering 

Ik ben lid van De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en de koepelorganisatie RBCZ.  Dat betekent dat mijn gesprekken deels vergoed kunnen worden door je aanvullende verzekering. Het is altijd verstandig om je polis of zorgverzekeraar te raadplegen voordat je aan de gesprekken begint, om verrassingen achteraf te voorkomen. Voor meer informatie over voorwaarden in 2021 klik op de onderstaande link:

zorgwijzer.nl

de-nfg.nl

Werkgever vergoed

Als je hulpvraag werk gerelateerd is, informeer dan bij je werkgever.  Werkgevers bieden vaak financiële mogelijkheden om jouw counselingsessies te vergoeden in het kader van persoonsontwikkeling, ziekte preventie of re-integratie. Voor bedrijfstrajecten geldt een tarief van €89,- excl. btw per gesprek van 60 minuten. Je werkgever kan hierover contact met mij opnemen.

Heb je geen aanvullende verzekering en ben je ondernemer?
Als je ondernemer bent en je klachten zijn werkgerelateerd, dan zijn de kosten voor psychosociale gesprekken fiscaal aftrekbaar.

Gegevens van mijn praktijk
KvK 62425862
AGB code zorgverlener 90107832
AGB code praktijk 90066907