Mijn diensten

 Online consulten mogelijk
KvK 62425862
AGB code zorgverlener 90107832
AGB code praktijk 90066907

Individuele counseling

​Voel je je gestrest, overspannen, angstig of depressief? Heb je al van alles geprobeerd, maar kom je er in je eentje niet meer uit?  Zoek je een professional die jouw culturele en islamitische achtergrond van binnenuit begrijpt? 

Ik ben een gecertificeerd Psychosociaal Counselor en life-coach en help je graag om de warboel uit je hoofd te halen, zodat jij meer rust en ruimte krijgt in lichaam en geest. 
Je hebt een indrukwekkende levensgebeurtenis achter de rug - verlies van een dierbare, echtscheiding, ziekte, bekering of je baan verloren  - en merkt dat je moeite hebt om het ècht te verwerken. Je loopt rond met levensvragen zoals ‘wie ben ik eigenlijk en voelt dat goed?’ en ‘wat wil ik nu verder met mijn leven?’ 

Ik bied vrouwen laagdrempelige psychosociale zorg, waarbij er ruimte is voor jou om helemaal jezelf te zijn. Je hoeft niet te filteren wat je wel en niet vertelt. Je bent welkom zoals je bent, met je hele verhaal. 


Wat kan je verwachten?

In het eerste gesprek luister ik goed naar je verhaal en brengen we samen je hulpvraag in kaart. Als je een klik voelt en je beslist dat je daarna verder wilt, krijg je als start een pakket van vijf gesprekken. Daarna evalueren we waar je staat, of je op eigen kracht verder wil, pas op de plaats wil maken of door wilt gaan met een volgend pakket van vijf gesprekken. De meeste cliënten kiezen uiteindelijk voor twee tot drie pakketten. 


Wil je meer weten over mijn uitgangspunten en methodieken?
In mijn werkwijze combineer ik wetenschappelijk bewezen methoden met inzichten en tools vanuit de Islaam. Ik werk volgens de cliëntgerichte benadering. Dat betekent  dat ik ervan uit ga dat iedereen God gegeven talenten heeft om zichzelf te ontwikkelen in een richting die goed is voor haarzelf en de wereld om haar heen. 

In mijn werkwijze kijk ik wat jij nodig hebt om deze unieke krachten aan te boren. Ik stem mijn aanpak af op jouw specifieke behoeftes. Ik werk onder andere met interventies uit de Cognitieve gedragstherapie,  Acceptance en Commitment Therapy (ACT), Mindfulness en Oplossingsgerichte gesprekstechniek.

Denk je dat counseling bij mij iets voor jou zou kunnen zijn, neem dan contact op voor een eerste gesprek. Mijn sessies worden vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen. Voor meer informatie hierover zie Kosten en Vergoedingen.  

Workshops & trainingen 

Zoek je een professionele trainer die een workshop of training voor jouw organisatie/ bedrijf kan verzorgen? Ik heb als bedrijfstrainer een jarenlange ervaring met o.a. workshops over:

·         Time- en stressmanagement

·         Persoonlijke kracht

·         Assertiviteit 

·         Opvoedondersteuning

·         Gesprekstechnieken

·         Presentatietechnieken
​Neem contact op voor meer informatie over een workshop/training op maat.