Mijn diensten

 Online consulten mogelijk
KvK 62425862
AGB code zorgverlener 90107832
AGB code praktijk 90066907

Individuele counseling

​Herken je dit? Je voelt je gestrest, overspannen, angstig of depressief. Je hebt al van alles geprobeerd, maar ziet door de bomen het bos niet meer. Je slikt al een tijdje medicijnen maar dat wil je liever niet. Het liefst wil je met iemand praten die jouw culturele en islamitische achtergrond van binnenuit begrijpt.

Je hebt een indrukwekkende levensgebeurtenis achter de rug - verlies van een dierbare, echtscheiding, ziekte, bekering of je baan verloren  - en merkt dat je moeite hebt om het ècht te verwerken. Je loopt rond met levensvragen zoals ‘wie ben ik eigenlijk en voelt dat goed?’ en ‘wat wil ik nu verder met mijn leven?’
Ik ben een gecertificeerde Psychosociale Counselor met jarenlange ervaring. 

Ik kan jou helpen om jouw klachten op een rijtje te zetten en jouw persoonlijke kracht aan te boren. Ik kan je voorzien van de nodige tools om zelf weer achter het stuur te gaan staan en koers te geven aan je leven.

Wat kan je verwachten?

In het eerste gesprek luister ik goed naar je verhaal en brengen we samen je hulpvraag in kaart. Als je een klik voelt en je beslist dat je daarna verder wilt, denk ik met je mee over hoeveel gesprekken je nodig hebt om weer met nieuwe kracht verder te kunnen.  In mijn werkwijze combineer ik evidence based methoden met inzichten en tools vanuit de Islaam. 


Wil je meer weten over mijn uitgangspunten en methodieken?
Ik werk volgens de cliëntgerichte benadering. Dat betekent  dat ik ervan uit ga dat iedereen aangeboren krachten heeft gekregen om zichzelf te ontwikkelen in een richting die goed is voor hemzelf en anderen. 

In mijn werkwijze kijk ik wat jij nodig hebt. Ik stem vervolgens mijn aanpak op jouw behoeftes af. Ik werk onder andere met interventies uit de Cognitieve gedragstherapie,  Acceptance en Commitment Therapy (ACT), Mindfulness en Oplossingsgerichte gesprekstechniek.

Denk je dat counseling bij mij iets voor jou zou kunnen zijn, neem dan contact op voor een eerste gesprek. Mijn sessies worden vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen. Voor meer informatie hierover zie Kosten en Vergoedingen.  

Workshops & trainingen 

Zoek je een professionele trainer die een workshop of training voor jouw organisatie/ bedrijf kan verzorgen? Ik heb als bedrijfstrainer een jarenlange ervaring met o.a. workshops over:

·         Time- en stressmanagement

·         Persoonlijke kracht

·         Assertiviteit 

·         Opvoedondersteuning

·         Gesprekstechnieken

·         Presentatietechnieken
​Neem contact op voor meer informatie over een workshop/training op maat.