Ontdek je Innerlijke Kompas

 Je bent een zelfbewuste moslimvrouw die weet dat persoonlijke ontwikkeling belangrijk is om verder te komen in het leven. Je staat op een punt in je leven waarop er heel veel speelt. Je hebt al van alles geprobeerd, maar komt voor je gevoel geen steek verder. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en word je overvallen door angst en paniek. Je beseft dat het zo niet langer gaat en dat je stappen wilt ondernemen.


Je wilt niet zomaar een hulpverlener inschakelen, maar een professionele therapeut, liefst een vrouw met levenservaring, die jouw religie van binnenuit begrijpt en doorleeft.

Omdat het leven om je heen almaar in hoog tempo door raast, ervaar je weinig energie en tijd om aan jezelf toe te komen. Je wilt jezelf vanuit zelf compassie beter leren begrijpen, en hoofd en hart meer bij elkaar brengen. Je wilt je kwetsbare gevoelens leren omzetten naar een krachtbron. Je wilt weer dankbaar kunnen zijn voor kleine dingen, zonder dat die sluier van somberheid of dat eeuwige schuldgevoel om je heen hangt. Je wilt meer ontvankelijk kunnen zijn voor je ouders, je partner of je kinderen. Het liefst wil je weer leren houden van je Schepper. Wellicht loop je aan tegen keuzes die je moet maken op werk of in je priv√©leven, en wil je jezelf beter leren kennen en voelen wat je waard bent, om van daaruit de juiste beslissing te kunnen maken. 

 

Zo werkt het: 

Ik neem je mee op reis in een proces van ongeveer 10 maanden. In dit traject help ik je door samen met jou de volgende stappen te zetten:

1. Ik haal de wirwar van gedachten uit je hoofd en laat je nadenken over je gewenste situatie. Je zult zien hoe prettig het is dat je nu weet waaraan je wilt werken voor jezelf.
2. Ik diep samen met jou onderliggende patronen uit die je huidige leven aansturen en laat je daarin keuzes maken vanuit je God gegeven wijsheid.
3. Jij mag het proces ondergaan, voelen, en uitproberen in een veilige setting, zodat heling en groei in jouw eigen tempo ontstaan.
4. Ik geef je waardevolle tools om naar je leven te kijken vanuit een holistisch perspectief. Zo lukt het jou om emotionele gebeurtenissen vanuit acceptatie een plek te geven. Jij voelt weer veerkracht en energie voor de dingen die er ècht toe doen.
 

Ik help je om een sterk innerlijk kompas te ontwikkelen, dat je kracht en focus geeft, ook tijdens tegenslag. 

Boek nu een gratis kennismakings gesprek