" Heel fijn en open! Het was best een drempel voor mij om mij aan te melden en de eerste twee gesprekken dacht ik nog best veel na over hoe ik mij moest opstellen, maar dat was daarna gelukkig weg. Ik had het gevoel alles bij jou kwijt te kunnen zonder bang te hoeven zijn voor een oordeel. Wat ik ook nog weet was hoe fijn de erkenning vanaf het begin was: "dat is niet niets om mee te maken". Dat voelde echt als een opluchting, want ik was eerst bang om me aan te stellen  " - Anisa, young professional-

" Ik voel mij op mijn gemak bij Ai Lien waardoor ik het gevoel krijg dat ik me open en kwetsbaar kan opstellen. Dat helpt mij enorm om tot de kern van zaken te komen. Het is fijn om met iemand te kunnen spreken over de dingen die als het ware door mijn hoofd spoken. Zo krijg ik de kans om het allemaal een plek te geven." - Naima, young professional-

" Ik heb de sessies als heel prettig ervaren, voornamelijk vanwege de Islamitische achtergrond. Ik hoefde geen uitleg te geven waarom ik me voel zoals ik me voel en waarom ik doe zoals ik doe. Ik vond het prettig dat Ai Lien vragen stelde en me hielp naar antwoorden te zoeken. Ook heb ik echt wat gehad aan de concrete tools uit de Islaam die ze me gaf.  "
- Latifa, moeder & professional-

"Ik vind Ai Lien een fijne persoon (gewoon puur gevoelsmatig al) en daarbij is de begeleiding voor mij ook echt passend. Je weet uit mijn 'gepraat' altijd de belangrijke dingen te filteren. Het zij om ermee aan de slag te gaan, of juist om even te beseffen wat er al goed gaat. Je weet altijd precies wat er nodig is en ik heb echt ontzettend veel geleerd!
- Sandra, moeder & zzp-er

Je bent een zelfbewuste moslimvrouw die weet dat persoonlijke ontwikkeling belangrijk is om verder te komen in het leven. Je staat op een punt in je leven waarop er heel veel speelt. Je hebt al van alles geprobeerd, maar komt voor je gevoel geen steek verder. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en word je overvallen door angst en paniek. Je beseft dat het zo niet langer gaat en dat je stappen wilt ondernemen.

Je wilt niet zomaar een hulpverlener inschakelen, maar een professionele therapeut, liefst een vrouw met levenservaring, die jouw religie van binnenuit begrijpt en doorleeft.

Omdat het leven om je heen almaar in hoog tempo door raast, ervaar je weinig energie en tijd om aan jezelf toe te komen. Je wilt jezelf vanuit zelf compassie beter leren begrijpen, en hoofd en hart meer bij elkaar brengen. Je wilt je kwetsbare gevoelens leren omzetten naar een krachtbron. Je wilt weer dankbaar kunnen zijn voor kleine dingen, zonder dat die sluier van somberheid of dat eeuwige schuldgevoel om je heen hangt. Je wilt meer ontvankelijk kunnen zijn voor je ouders, je partner of je kinderen. Het liefst wil je weer leren houden van je Schepper. Wellicht loop je aan tegen keuzes die je moet maken op werk of in je privéleven, en wil je jezelf beter leren kennen en voelen wat je waard bent, om van daaruit de juiste beslissing te kunnen maken.

Ik help je door samen met jou de volgende stappen te zetten:

1. Ik haal de wirwar van gedachten uit je hoofd en laat je nadenken over je gewenste situatie. Je zult zien hoe prettig het is dat je nu weet waaraan je wilt werken voor jezelf.
2. Ik diep samen met jou onderliggende patronen uit die je huidige leven aansturen en laat je daarin keuzes maken vanuit je God gegeven wijsheid.
3. Jij mag het proces ondergaan, voelen, en uitproberen in een veilige setting, zodat heling en groei in jouw eigen tempo ontstaan.
4. Ik geef je waardevolle tools om naar je leven te kijken vanuit een holistisch perspectief. Zo lukt het jou om emotionele gebeurtenissen vanuit acceptatie een plek te geven. Jij voelt weer veerkracht en energie voor de dingen die er ècht toe doen.


Nieuwgierig geworden?

Wil je meer weten? Klik dan hier voor een gratis matchingsgesprek. 
Wil je me liever direct spreken, bel of app dan naar mijn mobiel op 06 34094117. Tot ziens!